Skip to content

Zwangerschaps shoot

Van harte gefeliciteerd, jullie verwachten een kindje!

Er is bijna niks bijzonderders dan een klein mensje in je buik voelen trappelen. En misschien voel je je nu niet mooi, of juist wel. Geloof me, je wilt foto’s van die buik van je. En als je ze nu niet wilt, dan kan ik je verzekeren dat je over 10 jaar spijt hebt ( ik spreek uit ervaring). Laten we samen ervoor zorgen dat jij een mooie herinnering hebt aan deze bijzondere tijd. Stijlvol, respectvol en iets om trots op te zijn! Een zwangerschapsshoot is gewoon bij jou thuis. lekker vertrouwd. Ik kan mijn mobiele studio meenemen, inclusief lampen.  Maar ook is het mogelijk naar buiten te gaan en foto’s te maken op een lokatie naar keuze. Eventueel heb ik de keuze uit een paar mooie jurken. Kortom alles is mogelijk en bespreekbaar! We maken er samen een reportage van, waar je niet alleen later, maar ook nu trots op bent. 

 

Het tarief voor zo’n prachtige zwangerschaps reportage is €189,- 

Dit is inclusief:

  • 1/2 uur fotografie 
  • op locatie of bij je thuis
  • 5 beelden zelf uit te kiezen uit een online gallerij
  • extra beelden zijn bij te kopen
  • Keuze uit verschillende jurken

Wil je een reportage met bijvoorbeeld je partner of boertjes/zusjes ook op de foto? Dan geldt het tarief van een Lifestyle reportage.

Boek je een combinatie van een zwangerschapsshoot en newbornshoot dan ontvang je €50 korting! Alleen geldig als je dit direct aangeeft bij boeken.

Nieuwsgierig geworden? Stuur me een berichtje info@shotbysandra.nl en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

You cannot copy content of this page