Skip to content

Newborn shoot

Van harte gefeliciteerd, jullie verwachten een kindje!

Net een zwangerschapstest gedaan, nabij de uitgerekende datum of al heerlijk kunnen knuffelen met jullie baby? Het maakt niet uit wanneer je contact opneemt. Een definitieve datum plannen we pas in als jullie kindje geboren is. Wel vind ik het fijn de uitgerekende datum te weten zodat ik er rekening mee kan houden in mijn agenda. Voordeel is dat jullie bepalen wanneer jullie zin hebben in de newborn shoot. Wel zo fijn als je een pittige bevalling hebt gehad en liever nog even wacht tot er iemand met een camera voor je neus staat.

Het is prachtig om deze bijzondere gebeurtenis vast te laten leggen middels een unieke newborn shoot, en het is voor mij een grote eer dit voor jullie te mogen doen.  Ik ga met heel veel plezier en geduld te werk. Een babyshoot is mogelijk vanaf 15 dagen, met 10 weken of wanneer jullie er klaar voor zijn. Maar wacht niet te lang, want voor je het weet zijn ze groot!

Bij een babyshoot kom ik gewoon bij jullie thuis fotograferen. Ik zorg voor een ongedwongen sfeer, waarbij ik zoveel mogelijk gebruik maak van daglicht. Ik maak meestal gebruik van de ouderslaapkamer, omdat ik hier de perfecte ruimte (jullie bed) heb om jullie baby te fotograferen. Ook kijk ik vaak even rond of ik nog andere mooie plekken zie, zoals een gave stoel, toffe muur of groot raam.

Tijdens een babyshoot maak ik natuurlijk beelden van jullie baby. Maar ook jullie, de ouders (en eventuele broertjes en zusjes) worden meegenomen in de fotoreportage. Jullie vormen immers samen een mooi nieuw gezinnetje.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Deze reportage is inclusief:

-20 beelden zelf uit te kiezen vanuit een online gallerij

-een prachtig linnen album (20×20)

-2 uur fotografie

-mogelijkheid tot het kopen van alle foto’s

 

Het tarief voor de reportage is €325

Reserveer hier jouw shoot of stuur me een berichtje voor meer informatie: info@shotbysandra.nl

 

You cannot copy content of this page