Skip to content

Familie shoot

Jullie gezin of familie, dat is er eentje om trots op te zijn! Of in ieder geval de moeite waard om op beeld vast te leggen. Hebben jullie iets te vieren? Of beseffen jullie je, hoe waardevol beelden van het gezin zijn voor later? Het fotograferen van jullie kostbare band en dynamiek, leg ik met liefde vast in een mooie fotoreportage. Of je nu jong of al wat ouder bent, je niet houdt van op de foto gaan, maar bezweek onder de druk van je vrouw, ik ga mijn best doen jullie op je gemak te stellen. Samen maken we er een fantastische herinnering van, met beelden die je later nog eens terug kan bekijken. Hoe leuk is dat!

 

Tijdens de familieshoot geef ik kleine opdrachten, zodat jullie weten wat te doen en je een gevarieerde reportage krijgt. Ook zorgt het ervoor dat jullie lekker met elkaar bezig zijn en samen lachen, terwijl ik foto’s maak. De locatie kiezen we in overleg, je kan ervoor kiezen om lekker naar buiten te gaan, maar ik kan ook naar jullie huis komen en daar de dagelijkse bezigheden fotograferen. Day in the life heet dit. Heel bijzonder om over 20 jaar nog eens op terug te kijken!

Een fotosessie bij SHOT BY SANDRA kenmerkt zich door de afwisseling tussen geregisseerde en spontane momenten. Al die momenten samen leveren unieke foto’s op. Een prachtig portret van jullie als familie voor aan de muur, maar ook stiekem (o)pa kietelen, knuffelen met (o)ma of samen verstoppertje spelen. En dat allemaal gebundeld in een prachtig linnen album om later nog eens terug te kijken. Vooraf bespreken we jullie wensen en ideeën en gaan we samen op zoek naar een locatie die bij jullie past. Na de fotosessie ga ik aan de slag met jullie foto’s en bewerk ze stuk voor stuk. Nadat de foto’s klaar zijn, stuur ik een link naar jullie eigen online galerij waarin jullie op je gemak zelf de foto’s kunnen uitzoeken en kunnen delen met elkaar of vrienden

Een shoot duurt ongeveer een uur, maar de tijd is nooit leidend.
De omstandigheden en de groepsgrootte wel. De ene keer is een half uur voldoende, een andere keer is er wat meer tijd nodig. Deze neem ik dan ook.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Deze reportage is inclusief:

-Quality time met familie
-15 digitale beelden
-Jullie eigen online gallerij
-Een prachtig linnen fotoalbum (20×20)
-ongeveer 1 uur fotografie

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor Tarieven of stuur me een berichtje op info@shotbysandra.nl

You cannot copy content of this page