Familie shoot

Jullie gezin of familie, dat is er eentje om trots op te zijn! Of in ieder geval de moeite waard om op beeld vast te leggen. Hebben jullie iets te vieren? Of beseffen jullie je, hoe waardevol beelden van het gezin zijn voor later? Het fotograferen van jullie kostbare band en dynamiek, leg ik met liefde vast in een mooie fotoreportage. Of je nu jong of al wat ouder bent, je niet houdt van op de foto gaan, maar bezweek onder de druk van je vrouw, ik ga mijn best doen jullie op je gemak te stellen. Samen maken we er een fantastische herinnering van, met beelden die je later nog eens terug kan bekijken. Hoe leuk is dat!

IMG_3498

Tijdens de familieshoot geef ik kleine opdrachten, zodat jullie weten wat te doen en je een gevarieerde reportage krijgt. Ook zorgt het ervoor dat jullie lekker met elkaar bezig zijn en samen lachen, terwijl ik foto’s maak. De locatie kiezen we in overleg, meestal kiest een klant ervoor lekker naar buiten te gaan, maar ik kan ook naar jullie huis komen en daar de dagelijkse bezigheden fotograferen. Heel bijzonder om over 20 jaar nog eens op terug te kijken!

Als familiefotograaf houd ik de touwtjes in handen en stuur ik iedereen duidelijk aan. Naast een aantal prachtige foto’s van de familie compleet maak ik natuurlijk nog veel meer foto’s. Denk aan; opa en oma met de kleinkinderen, de kleinkinderen samen, alle gezinnen, de stelletjes, maar natuurlijk ook een foto met je eigen broer(s) en zus(sen) en wie wil mag ook nog alleen. 
Een fotosessie bij SHOT BY SANDRA kenmerkt zich door de afwisseling tussen geregisseerde en spontane momenten. Al die momenten samen leveren prachtige portretten én unieke foto’s op. Een prachtig portret van jullie als familie, maar ook stiekem (o)pa kietelen, knuffelen met (o)ma of samen verstoppertje spelen.
Vooraf bespreken we je wensen en ideeën en gaan we samen op zoek naar een locatie die bij jullie past en uiteraard geef ik jullie daarbij ook een passend kledingadvies. Na de fotosessie ga ik aan de slag met jullie foto’s en bewerk ze stuk voor stuk. Nadat de foto’s klaar zijn, stuur ik een link naar jullie online galerij waarin jullie op je gemak zelf de foto’s kunnen uitzoeken en kunnen delen met elkaar of vrienden

 

Een shoot duurt ongeveer een uur, maar de tijd is nooit leidend.
De omstandigheden en de groepsgrootte wel. De ene keer is een half uur voldoende, een andere keer is er wat meer tijd nodig. Deze neem ik dan ook.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Deze reportage is inclusief:

-15 beelden zelf uit te kiezen vanuit een online gallerij (extra beelden zijn bij te kopen)

-een linnen album (20×20)

-1 uur fotografie

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor Tarieven of stuur me een berichtje op info@shotbysandra.nl