Skip to content
MGP_0803

“Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak de gewone momenten bijzonder”

Fotografie is mij met de paplepel ingegoten. Met mijn vader ging ik mee de doka in en werd ik al vroeg enthousiast gemaakt voor dit vak. Maar mijn eigen passie voor fotografie werd echt aangewakkerd in de creatieve en bruisende omgeving van Williamsburg, New York. Met mijn gezin heb ik daar voor een langere periode gewoond en greep ik de kans aan om meerdere Masterclasses en workshops te volgen.

Inmiddels woon ik alweer drie jaar in Nederland en heb ik mij verder ontwikkeld door de vakopleiding aan de Fotoacademie te volgen.  en aan verschillende masterclasses deel te nemen. Ik geloof dat je nooit bent uitgeleerd en volg dan ook graag een paar keer per jaar een masterclass of workshop. Ook spreek ik regelmatig af met andere fotografen om een kritische blik te werpen op elkaars werk. 

Als je bij mij een shoot boekt overleggen we eerst jouw wensen. Bij jou thuis, op locatie of in een studio… alles is mogelijk. Ik zorg voor een ongedwongen sfeer en streef ernaar om jou of jullie op een authentieke manier vast te leggen, gewoon zoals je bent. Bijzonder op jou eigen manier.

Contact

Enthousiast geworden of heb je een vraag? Stuur mij een berichtje en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

info@shotbysandra.nl

You cannot copy content of this page