Skip to content
MGP_0803

“Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak de gewone momenten bijzonder”

Fotografie is mij met de paplepel ingegoten. Met meerdere fotografen in de familie werd ik al vroeg enthousiast gemaakt voor dit vak. Maar mijn eigen passie voor fotografie werd echt aangewakkerd in de creatieve en bruisende omgeving van Williamsburg, New York. Met mijn gezin heb ik daar voor een langere periode gewoond en greep ik de kans aan om meerdere Masterclasses en workshops te volgen.

Inmiddels woon ik alweer drie jaar in Nederland en heb ik mij verder ontwikkeld door de vakopleiding aan de Fotoacademie te volgen en aan verschillende masterclasses deel te nemen gegeven door o.a topdocent Duco de Vries. Ik geloof dat je nooit bent uitgeleerd en spreek dan ook regelmatig af met andere fotografen om een kritische blik te werpen op elkaars werk. 

Als je bij mij een shoot boekt overleggen we eerst jouw wensen. Bij jou thuis, op locatie of in een studio… alles is mogelijk. Ik zorg voor een ongedwongen sfeer en streef ernaar om jou of jullie op je allermooist vast te leggen, gewoon zoals je bent.

Contact

Enthousiast geworden of heb je een vraag? Stuur mij een berichtje en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

info@shotbysandra.nl

You cannot copy content of this page